Celartec Helicave borospincék

 Utólag is beépíthető borospince - egy hét alatt! 


   A cég, filozófiánk és elérhetőségünk.


     A cég
     Alapítók



 

Társaságunk alapítói mindannyian a magyar borkultúra elkötelezett hívei.

Ez az elkötelezettség biztosította a kiindulási pontot, amikor felfedeztük, hogy létezik a világon egy olyan, gondosan regisztrált építészeti szabadalom, amely minden más eljárásnál hatásosabban és egyszerűbben biztosítja a bornak az emberközelséget, értéke növekedését és elősegíti az emberi kapcsolatokban játszott jótékony szerepét.

Az említett szabadalom abból az országból - Franciaországból - származik, melynek területén a római kortól kezdve leletek tízezrei segítségével nyomon követhetők a szőlészet-borászat emlékei és megtalálható a hagyományokra épülő, különleges borkulturális jelen.

A CELARTEC alapítóinak meggyőződése, hogy a HÉLICAVE-pince megépítésével  Megrendelőinek tartós és megbízható építményt, értéknövelő befektetést biztosít. Minderre garancia az  Európában 1977 óta megépült több, mint 30.000 példány HÉLICAVE borpince, a számtalan kitüntetés (lakberendezési, borászati, sommelier-méltatások, stb.) és a különleges építési technológia, mely a valódi, földbeásott  pincéktől elvárható minden körülményt biztosít - külső energia felhasználása nélkül.

A kivitelezést végző csapatunk  külföldön sajátította el az építés munkafogásait, folyamatát és ott tanulta meg a meglévő (lakott) házakba történő beépítéshez szükséges tapintatot, precizitást, szervezettséget és tiszta munkavégzést. Kollégáink megszerezték a szabadalmak tulajdonosától az önálló munkavégzéshez való jogot. 
  
A CELARTEC - neve az angol "cellar"(pince) és a "tec"(technológia, technika) szóösszetételből keletkezett  - kizárólag e pincetípus építésével, telepítésével foglalkozik.

Legyen Ön is birtokosa egy HÉLICAVE borospincének!
Elégedettségét is garantáljuk
.Helicave / Harnois (Törv.védve!)

Kérdéseivel, illetve további információért bátran keressen bennünket:

email: info@celartec.hu

Telefon: 06 (1) 367-6946.
Mobil:    +36 30 971 2446

 


 

[fel]    

 

A Celartec Kft. alapítói

 

Eglmayer Péter

1948-2014

 

 

Szigeti András
ügyvezető igazgató

 

 

Csapláros László
   

 

Dr. Simon Gyula

 

Szútor Henrik
    

 

 

Toll Károly
   

 

 

   

 

[fel]    

 

  Celartec Kft. Copyright: Celartec Kft. 
     2004 All right reserved! 
  Telefon: +36 30 971 2446  
  Telefax: 06-1-367-6946 e-mail:  info@celartec.hu 
   

 

  Powered by:  B'Ecoland

 

  Designed by: B'Ecoland