Celartec Helicave borospincék

 Utólag is beépíthető borospince - egy hét alatt! 


   Kérjük írja meg véleményét, javaslatait!

 


Név: Celartec Igazgatóság/EP.   2005-12-16
 
Szöveg:
Kedves Mester László úr! Köszönjük megtisztelő bejegyzését Vendégkönyvünkbe. Azóta is várjuk jelentkezését egy Helicave-pince látogatás megszervezésére, hiszen a vendégkönyvi bejegyzésekből nem tudjuk azonosítani (elérni) a jelentkezőt. Kérjük, közölje elérhetőségét a weboldal "Kapcsolatfelvétel" fejezet "Információ kérés" rovatában, vagy e-maillel az info@celartec.hu címen vagy a többi elérhetőségünkön (levél, fax, telefon). Üdvözlettel Eglmayer Péter elnök CELARTEC RT.


Név: Mester László   2005-12-06
 
Szöveg:
T Eglmayar Úr ! Megtekintettem a honlapjukat, melyet nagyon szépnek, az ötletet az utólagos kialakitásra egyedinek, a kapcsolódó tanácsokat nagyon hasznosnak találtam! Szivesen megnéznék nem csak igy virtuálisan, hanem élőben is egy ilyen pincét ! Üdv. Mester László


Név: Zima Mihály   2005-03-15
 
Szöveg:
Én már sok mindent láttam, általában nem szoktam a " dolgoktól " elájulni, de most sikerült! Mikor lementem a PINCÉBE ( igen így csupa nagy betűvel ) percekig mozdulatlanul álltam, és csodálkoztam. Még ma is élményeim legnagyobbjai közé tartoznak azok a percek, amelyeket akkor értem át! Szerencsére azóta már többször jártam ebben az álom pincében, és mindíg ámulatba ejt. Nem tudom van-e lehetőség, de szívesen résztvennék az értékesítési folyamatban. Üdvözlettel: Zima Mihály őszinte csodálójuk Zuglóból


Név: netete@freemail.hu   2005-02-08
 
Szöveg:
Nekem, mint háziasszonynak a pince nem csak a bor oldaláról tetszett, hanem mint éléskamra, amiben optimális körülmények között tudnám tárolni a nagy gondossággal elkészített befőttjeimet és savanyúságaimat. Férjem borai pedig jól megférnének a befőttesüvegekkel.


Név: Kovács Gábor és családja   2005-02-02
 
Szöveg:
Nagyon szép a honlap és ez a pince igazán eredeti ötlet. Jó, hogy már Magyarországon is hozzáférhető. Élőben még látványosabb, mint a képeken, köszönjük, hogy megtekinthettük és szeretettel ajánljuk minden borkedvelő figyelmébe.


   Ez az első! 1 2 Tovább

  Celartec Kft. Copyright: Celartec Kft. 
     2004 All right reserved! 
  Telefon: +36 30 971 2446  
  Telefax: 06-1-367-6946 e-mail:  info@celartec.hu 
   

 

  Powered by:  B'Ecoland

 

  Designed by: B'Ecoland