Celartec Helicave borospincék

 Utólag is beépíthető borospince - egy hét alatt! 


   Fehérboros pulyka

 

Fehérboros pulyka

Hozzávalók:

          • 3/4 kg pulyka comb
          • 50 dkg burgonya
          • ketchup
          • fokhagyma,
          • majoranna,
          • őrölt fekete bors,
          • 10-15 dkg sonka vagy szalonna,
          • 1 dl fehérbor 

A húst hosszúkás csíkokravágjuk, belehelyezzük egy jénai edény aljába, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk majorannával, összekeverjük, hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát, vagy szalonnát ezzel is összekeverjük, majd jócskán megöntözzük ketchuppal, s vagdalunk rá 5-6 gerezd fokhagymát. Ezután felöntjük 1 dl fehérborral. A tetejére karikára vágott burgonyát teszünk. Ha elkészült alufóliával letakarjuk, s forró sütőbe toljuk. Kb. 40-45 perc alatt kész, nagyon pikáns étel.

(forrás: http://www.externet.hu/webfazek/egytalet/u78.htm )

 

 

  Celartec Kft. Copyright: Celartec Kft. 
     2004 All right reserved! 
  Telefon: +36 30 971 2446  
  Telefax: 06-1-367-6946 e-mail:  info@celartec.hu 
   

 

  Powered by:  B'Ecoland

 

  Designed by: B'Ecoland